הרכיבים שלנו

  • Opuntia Ficus-indica (סברס)

    Discover
  • Keratin (קרטין)

    Discover
  • Ananas Comosus (אננס)

    Discover
  • Carica Papaya (פאפאיה)

    Discover
  • Hippophae Rhamnoides (אובליפיחה)

    Discover
  • Argania Spinosa (שמן ארגן)

    Discover
  • Vitis Vinifera (זרעי ענבים)

    Discover
  • Olea Europea (שמן זית)

    Discover
  • Punica Granatum (רימון)

    Discover
  • Pheonix Dactylifera (תמר)

    Discover
  • Simmondsia Chinensis (חוחובה)

    Discover
  • Prunus Amygdalus Dulcis (שקדים)

    Discover
  • Chamomilla Recutita (פרחי קמומיל)

    Discover
  • Persea Gratissima (שמן אבוקדו)

    Discover

שמן ארגן מכיל כמות גדולה של ויטמין E נוגד חמצון, כמו גם חומצות חיוניות רבות, וכל אלה הופכים אותו למרכיב מרגיע בכל קו מוצרים של טיפוח העור והשיער.

שמן הארגן, שמופק מאגוזי עץ הארגן, מגיע ממרוקו. שם השמן נמצא בשימוש קולינארי וגם משמש כשמן לטיפוח העור והשיער, אולם הוא בעיקר מיועד לייצוא ומשמש כאמוליינט במוצרים קוסמטיים. שמן הארגן מורכב ממספר חומצות אמינו שונות ומוויטמין E. הוא מסייע בהזנת העור, בשיקום האלסטיות ובהפחתת המראה של קמטים וקמטוטים הקשורים בהזדקנות. הוא מתאפיין בריכוז גבוה של ויטמין E - במיוחד בהשוואה לשמנים טבעיים אחרים שנמצאים בשימוש בענף הקוסמטיקה - והדבר הופך אותו לנוגד חמצון עוצמתי במיוחד. שמן ארגן משמש גם לריכוך, ריפוי והגנה על העור מפני נזקי הסביבה.

Related Products