הרכיבים שלנו

  • Opuntia Ficus-indica (סברס)

    Discover
  • Keratin (קרטין)

    Discover
  • Ananas Comosus (אננס)

    Discover
  • Carica Papaya (פאפאיה)

    Discover
  • Hippophae Rhamnoides (אובליפיחה)

    Discover
  • Argania Spinosa (שמן ארגן)

    Discover
  • Vitis Vinifera (זרעי ענבים)

    Discover
  • Olea Europea (שמן זית)

    Discover
  • Punica Granatum (רימון)

    Discover
  • Pheonix Dactylifera (תמר)

    Discover
  • Simmondsia Chinensis (חוחובה)

    Discover
  • Prunus Amygdalus Dulcis (שקדים)

    Discover
  • Chamomilla Recutita (פרחי קמומיל)

    Discover
  • Persea Gratissima (שמן אבוקדו)

    Discover

שמן זית יוצר ביוון העתיקה ושימש כמקדם לחות. גם כיום הוא נמצא בשימוש בזכות תכונותיו האנטי-דלקתיות, ויטמין E וחומצות אומגה 6 ואומגה 9.

שמן הזית, העתיר בחומצות שומניות, מגיע מאזור הים התיכון ובאופן מסורתי שימש במגוון רחב של מוצרים קוסמטיים, מטיפוח העור ועד לטיפוח השיער. שמן הזית משמש הן לניקוי והן כחומר מתחלב ואף מסייע להגברת הצמיגות. הוא היה בשימוש ברפואה העממית לצורך טיפול מקומי, וזאת בזכות תכונותיו האנטי-דלקתיות. הוא משמש להגנה, לחלוח ושיקום ומתאים במיוחד לטיפול בעור גס ובשיער פגום. שמן הזית מורכב מחומצות אומגה 3, 6 ו-9, חומצה פלמיטית, חומצה סטארית, ויטמין E, פוליפנולים וקרטנואידים. הוא מספק שלל תועלות מזינות לעור ולשיער.

Related Products