הרכיבים שלנו

  • Opuntia Ficus-indica (סברס)

    Discover
  • Keratin (קרטין)

    Discover
  • Ananas Comosus (אננס)

    Discover
  • Carica Papaya (פאפאיה)

    Discover
  • Hippophae Rhamnoides (אובליפיחה)

    Discover
  • Argania Spinosa (שמן ארגן)

    Discover
  • Vitis Vinifera (זרעי ענבים)

    Discover
  • Olea Europea (שמן זית)

    Discover
  • Punica Granatum (רימון)

    Discover
  • Pheonix Dactylifera (תמר)

    Discover
  • Simmondsia Chinensis (חוחובה)

    Discover
  • Prunus Amygdalus Dulcis (שקדים)

    Discover
  • Chamomilla Recutita (פרחי קמומיל)

    Discover
  • Persea Gratissima (שמן אבוקדו)

    Discover

הפפאיה עשירה בנוגדי חמצון ובמינרלים נוספים, שיכולים לשמש להוספת לחות ולקידום האלסטיות בעור ובשיער.

הפפאיה, שמקורה במקסיקו ואשר גדלה כיום בכל רחבי העולם, עשירה בוויטמין A, ‏B ו-C וכן במינרלים, בחומצות אמינו, באנזימי פירות ובנוגדי חמצון. הפפאיה נמצאת בשימוש בענף הקוסמטיקה כטוניק המשולב בשמפו ובמרכך וכן במוצרי לחות לפנים, וזאת בזכות תכונות האנטי-אייג'ינג שלה. היא יכולה לשמש להשלה ולהבהרה וכן מסייעת לעור בשימור הלחות. גם השיער יכול להפיק תועלת ממאפייני הלחלוח, ונוגדי החמצון שנמצאים בצמח יכולים לסייע בהגנה מפני נזקי קרינת ה-UV שנגרמים במהלך חשיפה יומיומית לשמש. הפפאיה אף מסייעת להחלקת עור הפנים, לטיפול בעור מגורה ולהפחתת האדמומיות, וכן יכולה לסייע בטיפול באקנה ובקשקשים.

Related Products