הרכיבים שלנו

  • Opuntia Ficus-indica (סברס)

    Discover
  • Keratin (קרטין)

    Discover
  • Ananas Comosus (אננס)

    Discover
  • Carica Papaya (פאפאיה)

    Discover
  • Hippophae Rhamnoides (אובליפיחה)

    Discover
  • Argania Spinosa (שמן ארגן)

    Discover
  • Vitis Vinifera (זרעי ענבים)

    Discover
  • Olea Europea (שמן זית)

    Discover
  • Punica Granatum (רימון)

    Discover
  • Pheonix Dactylifera (תמר)

    Discover
  • Simmondsia Chinensis (חוחובה)

    Discover
  • Prunus Amygdalus Dulcis (שקדים)

    Discover
  • Chamomilla Recutita (פרחי קמומיל)

    Discover
  • Persea Gratissima (שמן אבוקדו)

    Discover

שמן זרעי ענבים הוא נוגד חמצון עוצמתי, עם יכולת חדירה גבוהה לעור ותכונות ריפוי שהנן יעילות במיוחד במוצרי טיפוח לעור ולשיער, אשר בהם הוא משולב כאמוליינט.

השמן, שמקורו בזני ענבים שגדלים באירופה, אסיה ואפריקה, מופק מן הזרעים ולעתים קרובות משמש כאמוליינט במוצרי קוסמטיקה ומסייע לריכוך העור. הוא מכיל מספר חומצות ועתיר בנוגדי חמצון טבעיים. באופן מסורתי שימש לריפוי פצעים ומתאפיין במספר תכונות אנטי-דלקתיות, אנטי-מיקרוביאליות ואנטי-פטרייתיות. שמן זרעי הענבים אף נמצא בשימוש במוצרי טיפוח לשיעור ומסייע לטיפול בקשקשים. החומצה המאלית והחומצה האלפא-הידרוקסית (AHA) מסייעות בהשרת השכבה העליונה של העור, מסירות את תאי העור המתים וכך מאפשרות ללחות ולנוטריאנטים נוספים לחדור עמוק יותר לתוך העור, למנוע דהייה ולשפר את המרקם.

Related Products