הרכיבים שלנו

  • Opuntia Ficus-indica (סברס)

    Discover
  • Keratin (קרטין)

    Discover
  • Ananas Comosus (אננס)

    Discover
  • Carica Papaya (פאפאיה)

    Discover
  • Hippophae Rhamnoides (אובליפיחה)

    Discover
  • Argania Spinosa (שמן ארגן)

    Discover
  • Vitis Vinifera (זרעי ענבים)

    Discover
  • Olea Europea (שמן זית)

    Discover
  • Punica Granatum (רימון)

    Discover
  • Pheonix Dactylifera (תמר)

    Discover
  • Simmondsia Chinensis (חוחובה)

    Discover
  • Prunus Amygdalus Dulcis (שקדים)

    Discover
  • Chamomilla Recutita (פרחי קמומיל)

    Discover
  • Persea Gratissima (שמן אבוקדו)

    Discover

שמן האבוקדו נמצא בשימוש בענף הקוסמטיקה כשמן בכבישה קרה, עתיר בוויטמינים ובחומצות שומניות אומגה 9.

פרי האבוקדו, שצומח במרכז אמריקה ודרומה, עובר ייבוש וכבישה קרה לצורך הפקתו של שמן צהוב-ירוק. חומר זה, שמיועד לריכוך העור, עשיר בטריגליצרידים של חומצה אולאית וחומצות נוספות. חומרים חוסמים כמו שמן האבוקדו מסייעים בדרך כלל ללכידת הלחות על פני השטח של העור. בני המאיה והאצטקים נהגו למרוח את הפרי על העור ממש כמו מסכה. הוא עתיר בוויטמינים A, ‏D ו-E וכן בחומצות שומן אומגה 9. הוא שימושי הן בזכות תכונותיו מעכבות ההזדקנות והן כאמצעי הגנה מפני השפעות הזיהום והחשיפה לקרינת UV.

Related Products